Gratis verzending in Nederland vanaf € 350,- in België vanaf € 500,-

Kitsch Kitchen Tafelzeil Lluvia de flores lila

Kitsch Kitchen Tafelzeil Lluvia de flores lila. Dit bekende Kitsch Kitchen Mexicaanse tafelzeil is 1,20 meter breed. Een rol bevat 11 meter.

Omschrijving
Kitsch Kitchen Tafelzeil Lluvia de flores lila. Het bekende kleurrijke tafelzeil van Kitsch Kitchen komt uit Mexico. Deze verkopen wij op een rol van 11 meter. Het is de minimale besteleenheid voor onze b2b-klanten. De breedte is 1.20 m (120 cm). De prijs die je ziet is voor de hele rol.

Ons tafelzeil is gemaakt van hoogwaardig kunststof en een onderlaagje van katoen.

Kitsch Kitchen verkoopt een grote collectie tafelzeil, met leuke, grappige en vooral kleurrijke designs. Denk aan thema’s als bloemen, fruit, stippen en strepen. En nog veel meer! Deze exclusieve retro & Mexicaanse designs zijn ook vaak in meerdere kleurstellingen beschikbaar.

De tafelzeilen van Kitsch Kitchen zijn 120 cm óf 140 cm breed. Deze variant is 120 cm breed. Zoek je 140 cm breed tafelzeil? Klik dan in het hoofdmenu onder tafelzeil het 140 cm assortiment aan. De rollen van 140 cm breed zijn 20 meter lang.

De tafelzeilen zijn geschikt voor gebruik binnenshuis, zowel als buiten in de tuin of op het terras en balkon. Het voordeel voor jouw klanten is dat je tafelzeil op maat kan leveren. De rol is 11 meter lang, dus je kan er meerdere stukken van afsnijden voor je klanten. Tafelzeil op maat verkopen was nog nooit zo makkelijk!

Meanwhile on the Gram

[instagram-feed]

Zet me op de wachtlijst We zullen je informeren zodra een product weer in voorraad is.