Je kunt bij ons de volgende betaalmethodes kiezen.

– iDeal
– Creditcard (Mastercard/Visa)
– PayPal

iDeal

Deze betaalmethode is alleen mogelijk met een bankpas die is gekoppeld aan een Nederlands bankrekeningnummer. Je rekent af in de beveiligde betaalomgeving je eigen bank. Het voordeel van betalen met iDeal is dat de betaling binnen enkele minuten bij ons zichtbaar is en wij de bestelling meteen kunnen verwerken. Wanneer je iets wilt retourneren en je hebt met iDeal betaald, dan storten wij het geld terug op je bankrekening.

Creditcard

Via onze beveiligde SSL-procedure voer je je creditcardgegevens veilig in. Samen met je creditcardorganisatie zorgen wij voor een nette afhandeling. Wanneer je iets wilt retourneren en je hebt met je creditcard betaald, dan verzoeken we om een email met daarin je IBANnummer en dan storten wij het geld terug op je bankrekening.

PayPal

Als je kiest voor betaling via PayPal kom je terecht op de PayPal website. Hier kun je inloggen als je al een PayPal account hebt, of je kunt je registreren en een Paypal account aanmaken. Wanneer je iets wilt retourneren en je hebt met PayPal betaald, dan storten wij het geld terug op je PayPal rekening.