TROTSE NIEUWE EIGENAAR VAN KITSCH KITCHEN: BacktoBasiX

Een sterke combinatie van Papier & Stationery en Home & Lifestyle

Met veel trots kondigen we aan dat per 1 januari 2024 het creatieve Home & Lifestyle merk Kitsch Kitchen overgenomen is door BacktoBasiX! Een bedrijf dat bekend is van stijlvolle papier- en schrijfwaren en hippe kantoorartikelen van onder andere de merken Pimpelmees, Pepa Lani en Relax Mama. De nieuwe eigenaren, Evelijn en Lotte, zijn verheugd om de producten van Kitsch Kitchen daaraan toe te voegen. “Met veel plezier zullen wij deze naam onder onze hoede nemen en daarnaast onze eigen collecties uitbreiden met Home & Lifestyle producten. Deze overname biedt nieuwe kansen voor al onze merken. Daarnaast zullen we natuurlijk de Kitsch Kitchen winkel op de Haarlemmerdijk 48 in Amsterdam voortzetten.”

We kijken ernaar uit om samen een nieuw tijdperk in te luiden. De connectie tussen beide bedrijven zal resulteren in leuke mogelijkheden voor groei en ontwikkeling in verschillende productcategorieën en we zijn vastbesloten om alle klanten te blijven voorzien van creatieve, gebruiksvriendelijke producten, kwaliteit en functionaliteit.

Bijna 30 jaar geleden begon Ingelies op de Noordermarkt met de verkoop van kleurrijke producten uit Mexico. Het tafelzeil met bloemen, fruit en colaflesjes kende ze van de buurvrouw in de tijd dat ze in Midden-Amerika woonde. Het maakte haar zo blij dat ze het wilde meenemen en delen. Vanaf de eerste dag was het haar doel om het huishouden hier vrolijker te maken, maar ook culturen te verbinden.

In de afgelopen 30 jaar is Kitsch Kitchen uitgegroeid tot wat het nu is: een internationaal merk met kleurrijke functionele producten met een uitgesproken stijl. Via de groothandel en (web)winkel worden onze collecties nu wereldwijd verkocht.

“Ik ben trots op wat we hebben bereikt, maar nieuwe avonturen lonken. Om daar ruimte voor te maken, heb ik besloten om op zoek te gaan naar een enthousiaste opvolger. Iemand die de vrolijke, kleurrijke en internationale stijl van Kitsch Kitchen begrijpt en kansen ziet om het merk geheel naar eigen inzicht verder uit te bouwen. En ik ben blij dat deze gevonden is! Ik wens Evelijn en Lotte al het geluk en plezier toe. Ik wil iedereen bedanken voor mijn jaren bij Kitsch Kitchen. Abrazo, Ingelies.”

We zouden je graag persoonlijk ontmoeten op Show Up, 4 en 5 februari. In september zullen we aanwezig zijn op Maison et Objet.

We houden je natuurlijk op de hoogte van onze plannen. Tot die tijd zijn we er om je te helpen met al je vragen en bestellingen! Laat het ons weten via order@kitschkitchen.nl of bezoek onze website.

Groet, Kitsch Kitchen en BacktoBasiX team